Er wordt akte genomen van de beëindiging van de periode van verhindering van mevrouw Liese Vandoorne, gemeenteraadslid, wegens ouderschapsverlof met ingang van 18 september 2024.
In de zitting van de gemeenteraad van 13 juni 2024 werd akte genomen van de verhindering van mevrouw Liese Vandoorne, gemeenteraadslid, voor de uitoefening van haar mandaat als gemeenteraadslid wegens ouderschapsverlof van woensdag 5 juni 2024 tot en met dinsdag 17 september 2024 en van het verzoek van mevrouw Liese Vandoorne om vervangen te worden als gemeenteraadslid voor die periode.
Mevrouw Lieve Seynaeve werd aangesteld als plaatsvervanger van mevrouw Liese Vandoorne, gemeenteraadslid, van woensdag 5 juni 2024 tot en met dinsdag 17 september 2024.
Overeenkomstig artikel 14 van het decreet lokaal bestuur neemt de gemeenteraad akte van de beëindiging van de periode van verhindering.
Er wordt akte genomen van de beëindiging van de periode van verhindering van mevrouw Liese Vandoorne, gemeenteraadslid, wegens ouderschapsverlof met ingang van 18 september 2024.
Raming: 48 550 euro (excl. btw), hetzij 58 745,50 euro (incl. btw).
Onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.
De gemeenteraad besliste in de zitting van 8 december 2022 tot aankoop van de woning Kapellestraat 118, gelet op de strategische ligging van het onroerend goed.
In het kader van de opdracht 'slopen woning Kapellestraat 118 in Wevelgem' werd een bestek met nr. 2898/06724 opgesteld door de heer Rik Soubry, dienst Gebouwen.
De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op 48 550 euro (excl. btw), hetzij 58 745,50 euro (incl. btw).
Er wordt voorgesteld de opdracht te gunnen bij wijze van de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.
De uitgave voor deze opdracht wordt benomen van rekening 0680-00/221007/BESTUUR/CBS/0/I-PB2-AP15 (PB2-ACT40) van het investeringskrediet.
Artikel 1
Het bestek met nr. 2898/06724, de plannen en de raming voor de opdracht 'slopen woning Kapellestraat 118 in Wevelgem', opgesteld door de heer Rik Soubry, dienst Gebouwen, worden goedgekeurd. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten.
De raming bedraagt 48 550 euro (excl. btw), hetzij 58 745,50 euro (incl. btw).
Artikel 2
Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.
Raming: 238 950,53 euro (excl. btw).
Openbare procedure.
In het kader van het project 'Leefbuurt De Posthoorn' besliste het college van burgemeester en schepenen in de zitting van 28 februari 2024 de ontwerpopdracht voor de opdracht 'herinrichting Sneppestraat - fase 1' toe te wijzen aan Green-YD, Brugseweg 255 te 8900 Ieper.
In het kader van deze opdracht werd een bestek met nr. 346.23_SNEW opgesteld door de ontwerper, Green-YD.
De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op 238 950,53 euro (excl. btw).
Er wordt voorgesteld de opdracht te gunnen bij wijze van de openbare procedure.
De uitgave voor deze opdracht wordt benomen van rekening 0680-00/220007/BESTUUR/CBS/0/I-PB4-AP8 (PB4-ACT12) van het investeringskrediet.
Artikel 1
Het bestek met nr. 346.23_SNEW en de raming voor de opdracht ‘herinrichting Sneppestraat - fase 1’, opgesteld door de ontwerper, Green-YD, worden goedgekeurd. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten. De raming bedraagt 238 950,53 euro (excl. btw).
Artikel 2
Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de openbare procedure.
Artikel 3
De aankondiging van de opdracht wordt ingevuld, goedgekeurd en bekendgemaakt op nationaal niveau.
Raming:
De gemeente Wevelgem en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), beheerder van de Heulebeek, zijn binnen het project 'centrumvernieuwing Gullegem' een samenwerking aangegaan voor de herinrichting van de Heulebeek. De 'samenwerkingsovereenkomst betreffende het ontwerpproces voor de openlegging, herinrichting en opwaardering van de Heulebeek in Gullegem samen met en in afstemming met de bouw van het nieuwe ontmoetingscentrum' werd goedgekeurd door de gemeenteraad in de zitting van 7 mei 2021 en ondertekend door de heer Ivo Terrens in zijn hoedanigheid van diensthoofd Investeringen en Renovaties voor de VMM op 2 juni 2021.
Via een gedeeld opdrachtgeverschap werd de gehele ontwerpopdracht voor de centrumvernieuwing Gullegem, inclusief herinrichting Heulebeek met aansluitende centrale groenzones en het bouwen van een nieuw OC gelanceerd via de Open Oproep procedure van de Vlaams Bouwmeester. Dit gedeeld opdrachtgeverschap werd geregeld via een samenwerkingsprotocol, goedgekeurd door de gemeenteraad op 11 juni 2021 en mede ondertekend door de heer Ivo Terrens in opdracht van de VMM en Vlaams Bouwmeester Erik Wieërs.
Op 22 juni 2022 heeft het college van burgemeester en schepenen, met akkoord van de VMM, de ontwerpopdracht op basis van het verslag van de gunningscommissie van 19 mei 2022 gegund aan TM Dierendonckblancke architecten - OKRA Landschapsarchitecten - Veldhuis Architectuur, Bomastraat 10, 9000 Gent. Tussen het winnende ontwerpteam en de opdrachtgevende partijen (gemeente en VMM) werd een gunningsovereenkomst afgesloten voor de uitvoering van de ontwerpopdracht.
Tussen beide opdrachtgevende partijen werd m.b.t. de realisatie een bijkomende 'realisatieovereenkomst betreffende de centrumvernieuwing van Gullegem voor de openlegging en de herinrichting van de bedding en de oevers van de Heulebeek te Gullegem' opgemaakt. Binnen deze realisatieovereenkomst werd de gemeente aangeduid om als aanbestedende overheid op te treden. De realisatieovereenkomst werd goedgekeurd in de zitting van de gemeenteraad van 9 februari 2023 en medeondertekend door de heer Ivo Terrens voor de VMM op 17 februari 2023.
In de zitting van het college van burgemeester en schepenen van 28 februari 2024 werd op basis van een gemotiveerde afweging beslist om de overheidsopdracht te bundelen in 1 prijsvraag, waarbij de 3 percelen architectuur, omgeving en afbraak gelijktijdig in de markt worden gezet. De aanbestedingsbundel, plannen en prijsraming werden op 17 juli 2024 tussentijds ter kennis gegeven aan het college van burgemeester en schepenen. Binnen de uitwerking is rekening gehouden met alle feedback uit de gevoerde participatie n.a.v. de toelichting van het voorontwerp en de daarop gemaakte keuzes, alsook met de feedback van de VMM en Aquafin.
Om maximaal in aanmerking te komen voor de vastlegging binnen het budget 2024 van de VMM is er in overleg binnen het gedeeld opdrachtgeverschap geopteerd om de prijsvraag nog dit najaar aansluitend op de goedkeuring door de gemeenteraad te lanceren. Op 18 september 2024 werd door het college van burgemeester en schepenen in akkoord met de VMM beslist om ook een vooraankondiging te publiceren en het aandeel ten laste van de VMM binnen perceel 1 op te splitsen in 1 vast deel en 6 voorwaardelijke delen. De toewijzing zal gebeuren i.f.v. de beschikbare restbudgetten in 2024, 2025 e.v. Door de vooraankondiging kunnen geïnteresseerde kandidaten zich maximaal voorbereiden op de eigenlijke plaatsingsprocedure, teneinde een concurrentiële prijszetting op te maken en in te dienen.
Het project 'centrumvernieuwing Gullegem' omvat 3 percelen:
De 3 percelen werden gebundeld in een gecoördineerd bestek met nr. 2880/04024 'centrumvernieuwing Gullegem - omgevingsaanleg, bouwen nieuw ontmoetingscentrum & sloop bestaande ontmoetingscentrum OC de Cerf'.
De uitgaven voor de 'centrumvernieuwing Gullegem' worden als volgt geraamd:
Artikel 1
Het bestek met nr. 2880/04024, de plannen en de raming voor de opdracht 'centrumvernieuwing Gullegem: omgevingsaanleg, bouwen nieuw ontmoetingscentrum & sloop bestaande ontmoetingscentrum OC de Cerf', opgesteld door het ontwerpteam TM Dierendonckblancke architecten - OKRA Landschapsarchitecten - Veldhuis Architectuur, Bomastraat 10, 9000 Gent, worden goedgekeurd.
De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten.
De raming bedraagt:
Artikel 2
Bovengenoemde opdracht wordt gegund bij wijze van de openbare procedure.
Artikel 3
De aankondiging van de opdracht wordt bekendgemaakt op Europees en nationaal niveau.
Het mandaat van de vertegenwoordiger wordt vastgesteld.
De gemeente is lid van de opdrachthoudende vereniging Intercommunale Maatschappij voor Gas en Elektriciteit van het Westen (Gaselwest).
De gemeente werd uitgenodigd per aangetekend schrijven van 23 september 2024 om deel te nemen aan de buitengewone algemene vergadering van Gaselwest van 19 november 2024.
Mocht de algemene vergadering digitaal gehouden, uitgesteld of verdaagd worden, dan geldt het mandaat voor dezelfde agendapunten ook als deze digitaal of op een latere datum worden behandeld.
Artikel 1
Er wordt goedkeuring verleend aan onderstaande punten, geagendeerd voor de buitengewone algemene vergadering van Gaselwest van 19 november 2024 (of iedere andere datum waarop deze uitgesteld of verdaagd zou worden)
Artikel 2
De vertegenwoordiger van de gemeente zal zijn stemgedrag afstemmen op deze beslissing.
Het mandaat van de vertegenwoordiger wordt vastgesteld.
De gemeente is lid van de opdrachthoudende vereniging Fluvius West.
De gemeente werd uitgenodigd per aangetekend schrijven van 19 september 2024 om deel te nemen aan de zitting van de buitengewone algemene vergadering van Fluvius West van 20 november 2024.
Mocht de algemene vergadering digitaal gehouden, uitgesteld of verdaagd worden, dan geldt het mandaat voor dezelfde agendapunten ook als deze digitaal of op een latere datum worden behandeld.
Artikel 1
Er wordt goedkeuring verleend aan onderstaande punten, geagendeerd voor de buitengewone algemene vergadering van Fluvius West van 20 november 2024 (of iedere andere datum waarop deze uitgesteld of verdaagd zou worden):
Artikel 2
De vertegenwoordiger van de gemeente zal zijn stemgedrag afstemmen op deze beslissing.
Het mandaat van de vertegenwoordigers wordt vastgesteld.
De gemeente is lid van de opdrachthoudende vereniging Intergemeentelijke Vereniging voor Crematoriumbeheer in Zuid-West-Vlaanderen (Psilon).
De gemeente werd uitgenodigd per aangetekend schrijven van 23 september 2024 om deel te nemen aan de zitting van de buitengewone algemene vergadering van Psilon van 27 november 2024.
Mocht de buitengewone algemene vergadering uitgesteld of verdaagd worden, dan geldt het mandaat voor dezelfde agendapunten ook als deze op een latere datum worden behandeld.
Artikel 1
Er wordt goedkeuring verleend aan onderstaande punten, geagendeerd voor de buitengewone algemene vergadering van Psilon van 27 november 2024 (of iedere andere datum waarop deze uitgesteld of verdaagd zou worden):
1. Vaststelling werkprogramma 2025
2. Vaststelling begroting 2025.
Artikel 2
De vertegenwoordigers van de gemeente zullen hun stemgedrag afstemmen op deze beslissing.
Het mandaat van de vertegenwoordiger wordt vastgesteld.
De gemeente is lid van de dienstverlenende vereniging Intercommunale Leiedal (Leiedal).
De gemeente werd uitgenodigd per aangetekend schrijven van 13 september 2024 om deel te nemen aan de zitting van de buitengewone algemene vergadering van Leiedal van 28 november 2024.
Mocht de buitengewone algemene vergadering uitgesteld of verdaagd worden, dan geldt het mandaat voor dezelfde agendapunten ook als deze op een latere datum worden behandeld.
Artikel 1
Er wordt goedkeuring verleend aan onderstaande punten, geagendeerd voor de buitengewone algemene vergadering van Leiedal van 28 november 2024 (of iedere andere datum waarop deze uitgesteld of verdaagd zou worden):
1. Jaaractieplan 2025
2. Gemeentelijke bijdrage in de werkingskosten voor 2025
3. Begroting 2025
4. Benoeming bestuurders en deskundigen
5. Varia.
Artikel 2
De vertegenwoordiger van de gemeente zal zijn stemgedrag afstemmen op deze beslissing.
Het mandaat van de vertegenwoordiger wordt vastgesteld.
De gemeente is lid van de dienstverlenende vereniging Creat Services (voorheen TMVS).
De gemeente werd uitgenodigd per aangetekend schrijven van 5 september 2024 om deel te nemen aan de zitting van de buitengewone algemene vergadering van Creat Services van 26 november 2024.
Mocht de algemene vergadering uitgesteld of verdaagd worden, dan geldt het mandaat voor dezelfde agendapunten ook als deze op een latere datum worden behandeld.
Artikel 1
Er wordt goedkeuring verleend aan onderstaande punten, geagendeerd voor de buitengewone algemene vergadering van Creat Services van 26 november 2024 (of iedere andere datum waarop deze uitgesteld of verdaagd zou worden):
1. Wijziging van vermogen
2. Actualisering van bijlagen 1 en 2 aan de statuten ingevolge wijziging van vermogen
3. Evaluatie 2024, te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategie 2025 (cfr. artikel 432 decreet lokaal bestuur)
4. Begroting 2025 (cfr. artikel 432 decreet lokaal bestuur)
5. Actualisering presentievergoeding
6. Statutaire benoemingen
Varia.
Artikel 2
De vertegenwoordiger van de gemeente zal zijn stemgedrag afstemmen op deze beslissing.
Het mandaat van de vertegenwoordiger wordt vastgesteld.
De gemeente is lid van de dienstverlenende vereniging Cipal.
De gemeente werd uitgenodigd bij mail van 13 september 2024 om deel te nemen aan de (digitale) zitting van de algemene vergadering van Cipal op 7 november 2024.
Mocht de algemene vergadering uitgesteld of verdaagd worden, dan geldt het mandaat voor dezelfde agendapunten ook als deze op een latere datum worden behandeld.
Artikel 1
Er wordt goedkeuring verleend aan onderstaande punten, geagendeerd voor de algemene vergadering van Cipal van 7 november 2024 (of iedere andere datum waarop deze uitgesteld of verdaagd zou worden):
1. Uittreding gemeente en OCMW Borsbeek uit Cipal dv naar aanleiding van de vrijwillige fusie van de gemeente Borsbeek met de stad Antwerpen
2. Bespreking en goedkeuring van de begroting 2025
3. Goedkeuring van het verslag, staande de vergadering.
Artikel 2
De vertegenwoordiger van de gemeente zal zijn stemgedrag afstemmen op deze beslissing.
De samenwerkingsovereenkomst met de provincie West-Vlaanderen betreffende de aanleg van de (weg)infrastructuur op het bovenlokale functionele fietsroutenetwerk (fietsfonds), meer bepaald de aanleg van de fietssnelweg F375 gelegen langs de spoorlijn L69 (vak Moorselestraat – Marktstraat/Sportstraat), wordt goedgekeurd.
De gemeenteraad keurde in zitting van 11 september 2020 de aankoop van de woning in de Moorselestraat 33 goed. De sloop van de woning zorgde ervoor dat er ruimte kwam voor de nieuwe fietssnelweg F375.
Het project is de eerste stap in de realisatie van een directe fiets(snelweg)verbinding tussen Menen, Wevelgem en Kortrijk. Lokaal in Wevelgem maakt het project het sport- en recreatiegebied het Sportspoor (voetbalvelden, sporthal, De Zwemkom, atletiekpiste, evenementenhal, …) vlotter en veiliger toegankelijk voor fietsers vanuit de omliggende woonwijken:
In dit verband werd een samenwerkingsovereenkomst betreffende de aanleg van de (weg)infrastructuur op het bovenlokale functionele fietsroutenetwerk (fietsfonds) voorbereid waarin de wederzijdse verbintenissen van provincie en gemeente worden vastgelegd.
Bijkomend kan de gemeente, indien er een officiële fietssnelweg wordt gerealiseerd op een aangekocht perceel, een subsidie verkrijgen voor de aankoopprijs van de grond die nodig is voor de aanleg van de fietssnelweg. De subsidie voor de grondverwerving wordt aangevraagd bij Vlaanderen door de gemeente die zal optreden als aanbestedende overheid bij de aanleg van de fietssnelweg.
De aanleg van de fietsinfrastructuur (inclusief eraan gekoppelde randvoorzieningen zoals groenvoorziening, …) wordt integraal gesubsidieerd door de provincie en Vlaanderen:
Er wordt goedkeuring gegeven aan de samenwerkingsovereenkomst met de provincie West-Vlaanderen, in bijlage, betreffende de aanleg van de (weg)infrastructuur op het bovenlokale functionele fietsroutenetwerk (fietsfonds), meer bepaald de aanleg van de fietssnelweg F375 gelegen langs de spoorlijn L69 (vak Moorselestraat- Marktstraat/Sportstraat) te Wevelgem.
Neemt kennis van de intentieovereenkomst tot aankoop van de site VTI Gullegem afgesloten tussen vzw Damast, Leiedal en vzw CVO CREO en formuleert hier geen bezwaren tegen.
Langs de Oude Ieperstraat in Gullegem, op de grens met Kortrijk, en nabij de op- en afrit naar de R8, ligt de voormalige schoolsite VTI Gullegem. De site ligt grotendeels op grondgebied Wevelgem en voor een oppervlakte van 5 a 98 ca op grondgebied Kortrijk. Vzw Damast is eigenaar van deze site en wenst deze te verkopen.
De aankoop van deze site wordt vanuit hulpverleningszone Fluvia beschouwd als een opportuniteit voor de realisatie van een nieuwbouwkazerne in vervanging van de brandweerposten Gullegem en Heule, dit overeenkomstig de kaderovereenkomst kazernering (cfr. beslissing van de gemeenteraad van 11 december 2020). Ook vzw CVO CREO is geïnteresseerd om een deel van deze site aan te kopen in functie het vestigen van een schoolcampus voor volwassenenonderwijs. Vanuit de gesprekken met vzw CVO CREO, onder begeleiding van Intercommunale Leiedal (Leiedal), blijkt dat zij een oppervlaktebehoefte heeft van ca. 3 500 à 5 000 m², terwijl Fluvia ook een nood heeft aan een oppervlakte van ca. 3 500 à 5 000 m². Samenwerking met vzw CVO CREO moet synergieën opleveren door gemeenschappelijk gebruik van de oefenkoer/opleidingskoer, de op- en afritten en parkings en de infiltratie- en bufferbekkens. In overleg met vzw CVO CREO werd reeds een inrichtingsplan/masterplan opgemaakt voor de site.
Omdat er op heden nog enkele onduidelijkheden zijn met betrekking tot onder meer de verdeling van het terrein tussen de kopers, werd in afwachting een intentieovereenkomst tot aankoop afgesloten tussen vzw Damast - eigenaar van de site-, Leiedal - als intermediair voor gemeente Wevelgem en stad Kortrijk - en vzw CVO CREO. Deze werd door de raad van bestuur van Leiedal in zitting van 23 augustus 2024 goedgekeurd (cfr. schrijven van Leiedal van 9 september 2024).
De intentieovereenkomst omvat volgende principes:
In deze intentieovereenkomst is verder opgenomen dat Leiedal haar intentie tot aankoop, met alle daarbij horende verbintenissen uit deze intentieovereenkomst kan overdragen aan de gemeente Wevelgem, zodat de gemeente Wevelgem als koper voor een deel van de site kan optreden. Immers overeenkomstig de kaderovereenkomst kazernering staat de gemeente op wiens grondgebied de kazerne is gelegen, in casu Wevelgem, in voor het ter beschikking stellen van de grond aan Fluvia via een opstalrecht aan Fluvia.
Ofwel zal Leiedal de grond doorverkopen aan de gemeente Wevelgem ofwel zal vzw Damast rechtstreeks verkopen aan de gemeente Wevelgem. De gemeente zal dan parallel een langetermijnovereenkomst rond kostendeling afsluiten met de stad Kortrijk, dit naar analogie van de Fluvia-projecten Bramier in Lauwe en Evolis in Kortrijk.
Neemt kennis van de intentieovereenkomst tot aankoop van de site VTI Gullegem afgesloten tussen vzw Damast - eigenaar van de site-, Leiedal - als intermediair voor gemeente Wevelgem en stad Kortrijk - en vzw CVO CREO en formuleert hier geen bezwaren tegen.
Is principieel akkoord om, in uitvoering van de kaderovereenkomst kazernering, zoals goedgekeurd door de gemeenteraad op 11 december 2020, en in aansluiting op voornoemde intentieovereenkomst, het door Leiedal aangekochte onroerend goed over te kopen (hetzij rechtstreeks aan te kopen van vzw Damast) en parallel een langetermijnovereenkomst rond kostendeling af te sluiten met de stad Kortrijk rond de nieuwbouwkazerne die de posten Gullegem en Heule zal huisvesten.
Een stuk restgrond gelegen tussen Ter Kassei en Ieperstraat/Oude Tramweg wordt verkocht in diverse loten aan de respectievelijke eigenaars van de aanpalende percelen.
Een stuk restgrond met een kadastrale oppervlakte van 954 m², gelegen tussen Ter Kassei en Ieperstraat/Oude Tramweg wordt op heden voor het grootste deel ingenomen bij de tuinen van de aangelanden. Deze inname gebeurde niet recent, maar vermoedelijk reeds vele jaren.
Dit stuk restgrond is gelegen in de verkaveling Ter Cauchie, vergund door het college van burgemeester en schepenen op 6 november 1973. De verkavelaar diende deze grond kosteloos ten algemene nutte af te staan aan de gemeente (akte van 14 mei 1981).
De kosteloze afstand was een voorwaarde voor het verkrijgen van de verkavelingsvergunning. De verkaveling is verwezenlijkt en de groenzone is er op een bepaald punt wel degelijk geweest. Maar ondertussen is deze grond grotendeels ingenomen door de aangelanden. Deze restgrond is bijna helemaal ingesloten en er is geen verbinding met de Ieperstraat, bovendien is de vorm van het perceel heel ondankbaar vanwege de smalle stukken, vele hoeken en kanten en hebben de bewoners in de buurt allemaal een grote tuin. Er wordt dan ook voorgesteld om deze restgrond te verkopen.
Een metingsplan (van 6 augustus 2024) en schattingsverslag werd opgemaakt, de grond kan in verschillende loten aan de respectievelijke aangelanden verkocht worden.
Artikel 1:
De gemeente Wevelgem zal overgaan tot de verkoop van delen grond, in diverse loten, nabij Ter Kassei, cfr. het metingsplan opgemaakt door Landmeetkantoor Koen Roelandt bv van 6 augustus 2024, zoals deze grond thans bekend is volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger als tuin, Wevelgem 4de afdeling, Moorsele, sectie C, nummer 69Z2P000, met een totale oppervlakte van 954 m².
Artikel 2:
De minimale verkoopprijs werd voor elk lot bepaald op zestig euro per vierkante meter (60 euro/m²).
Artikel 3:
De afdeling Vastgoedtransacties van de Vlaamse Overheid wordt gemachtigd om de verkoop te organiseren, de authentieke aktes te verlijden en de gemeente Wevelgem hierbij te vertegenwoordigen.
Artikel 4:
De aktekosten zijn ten laste van de kopers.
Artikel 5:
De instrumenterende ambtenaar wordt gemachtigd om kwijting te geven en ontslag van ambtshalve inschrijving te geven namens de gemeente, en dit na betaling van de volledige koopsom.
Vraag ingediend door de raadsleden van de fractie Groen.
Vraag ingediend door de raadsleden van de fractie Groen en gesteld door raadslid Jelle Stragier.
Namens gemeenteraad,
Kurt Parmentier
algemeen directeur
Jo Libeer
voorzitter gemeenteraad